Formació

VOLS FORMAR-TE?

A Tempogest donem molta importància a la formació dels nostres treballadors. Gràcies als nostres col·laboradors especialitzats en formacions online, presencials i/o diferides, podem abraçar infinitat de sectors. Des dels cursos més bàsics en prevenció de riscos laborals, fins a cursos especialitzats.

Oferim formació certificada i gratuïta a tots els nostres treballadors de forma ràpida i còmode. Nosaltres ens ocupem dels tràmits i de gestionar tota la documentació.

Si estàs treballant amb nosaltres i vols formar-te, fes una ullada a les nostres empreses col·laboradores. Segur que trobes el curs que busques! I sinó fes una trucada a les nostres oficines i t’informarem de les opcions.

Aprofita el temps amb nosaltres i millora el teu currículum!

EMPRESES COL·LABORADORES

Segurifoc S.L.Protecció industrial i contra incendis

Empresa especialitzada en material contra incendis. La seva oferta de cursos de formació va dirigida a tots els públics, des de cursos bàsics dirigits a tot el personal d’una empresa, fins a cursos de contingut més especialitzat per a tècnics en seguretat i personal de manteniment.

B17039876
C/ Mosquerola, 84 17180 Vilablareix, GIRONA
972 23 71 99
www.segurifoc.com

Escola de Gestió EmpresarialEnsenyament i assessorament empresarial

EGE és una entitat privada que treballa des del 1987 en formació, ensenyament i assessorament empresarial. Disposa d’un ampli catàleg de formacions presencials i online, així com de tot un equip de professionals en el sector de la formació empresarial.

Ctra. Santa Coloma 115, 17005
GIRONA
972 40 13 00
www.ege.edu.es

Preventor OnlinePrevenció de riscos laborals

Empresa dedicada a la formació online. Disposen d’un portal per fer les formacions de riscos generals i específics més habituals a nivell professional o d’ofici.

www.preventoronline.com

ÚLTIMES ENTRADES DE FORMACIÓ

Tempogest, Empresa de Treball Temporal, és la solució de recursos humans ideal per la teva empresa. Aprofita la nostra experiència en el sector laboral i de selecció de personal. Treballem a tota la província de Girona.

Pg. Països Catalans 89-91, 17190 Salt (Girona)