Política de privacitat

Política de privacitat

En Compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, l’informem que les dades de caràcter personal que ens faciliti seran incorporades a un fitxer propietat de TEMPOGEST EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL SL amb l’única finalitat de participar en futurs processos de selecció i per tal d’informar dels nostres serveis. 

Consentiment i autorització del tractament automatitzat de les dades personals

TEMPOGEST EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL SL, considera que quan accepta enviar o complimentar les seves dades personals a través dels diversos canals i formularis que conté aquesta pàgina web o bé mitjançant un correu electrònic o postal, ens està donant expressament el seu consentiment i autorització pel tractament i incorporació d’aquestes dades als nostres fitxers automatitzats, amb caràcter revocable i sense efectes retroactius, i que accepta les condicions del tractament. Les seves dades seran tractades amb confidencialitat i complint tots els requisits a què obliga la Llei Orgànica de protecció de Dades Personals 15/1999.

TEMPOGEST EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL ETT es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als nostres fitxers. 

Drets d’accés, modificació i cancel·lació de les dades personals

Li recordem que en qualsevol moment té dret a accedir de forma gratuïta als nostres fitxers de la web per accedir a les seves dades, rectificar-les si són errònies o han variat i donar-se de baixa. Per qualsevol dubte o informació dels seus drets pot dirigir-se a: TEMPOGEST EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL SL Països Catalans 91 de Salt. 17190, Girona.

Utilització de les seves dades

TEMPOGEST EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL SL es compromet a fer servir les seves dades de forma confidencial i exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Només facilitarem les seves dades a tercers amb la seva autorització expressa o a les empreses que durant els processos de selecció requereixin certa informació per considerar el seu perfil per ocupar un lloc de treball vacant.

Així mateix, TEMPOGEST EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL SL considerarà que totes les dades que vostè ens facilita són certes i pertinents per a la finalitat per la qual les sol·licitem i que ens autoritza a verificar les dades aportades. 

Garantia de confidencialitat

TEMPOGEST EMPRESA DE TREBALL SL pot modificar la present política de privacitat per adaptar-se a les mesures legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que es vagin modificant, pel que exigeix la seva lectura cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de la web. 

ATENCIÓ: la present política de privacitat ha estat actualitzada amb data 16/01/2017 i en qualsevol moment pot ser modificada. Si us plau comprovi aquesta data cada vegada que ens faciliti les seves dades personals i així tindrà la certesa que no s’ha produït cap modificació que l’afecti.  

Tempogest, Empresa de Treball Temporal, és la solució de recursos humans ideal per la teva empresa. Aprofita la nostra experiència en el sector laboral i de selecció de personal. Treballem a tota la província de Girona.

Pg. Països Catalans 89-91, 17190 Salt (Girona)