Tempogest

PRESENTACIÓ I SERVEIS

Tempogest neix l'any 2004 amb la intenció de fer arribar el sector de les empreses de treball temporal als habitants de Salt. Des d’aleshores treballem a tot Catalunya per oferir un servei professional i complet, sense perdre de vista el tracte personal, la confiança i l'atenció deguda als nostres clients.

La nostra empresa ofereix serveis de selecció, contractació i formació per cobrir necessitats de treball temporal dins l'àmbit de recursos humans, així com la cerca de solucions en les possibles gestions que derivin d’aquests.

Des de la seva creació fins a l'actualitat, Tempogest ha crescut de forma contínua, comptant amb la confiança i el suport de molts dels nostres clients i treballadors.

A dia d'avui i en el futur, seguim amb l'objectiu d'oferir suport, assessorament i confiança a tots els nostres clients i treballadors des de l'experiència, el rigor, la proximitat i l'esforç del nostre equip.

SELECCIÓ DE PERSONAL

La nostra empresa compta amb un equip especialitzat en la selecció de personal. Amb un tracte molt proper, el departament de selecció porta a terme la recerca i selecció dels millors candidats possibles per a les característiques del lloc que s'ofereix.

CONTACTA AMB NOSALTRES 

CONTRACTACIÓ TEMPORAL

Oferim contractes temporals eventuals per obra o servei i circumstàncies de la producció, substitucions per accident, malaltia o maternitat, així com contractes per cobrir un o més d'un lloc de treball durant processos de selecció de personal. El departament d'administració s'encarrega durant tot el procés de la documentació i els tràmits que deriven de la contractació.

FORMACIÓ

Tempogest inverteix l' 1,25% de la massa salarial en la formació dels seus treballadors, amb professionals contractats i subcontractats especialitzats en diferents sectors de formació i sense cap cost pels clients i els treballadors.

MÉS INFORMACIÓ  

METODOLOGIA

Tenim tots els ingredients perquè la teva maquinària no s’aturi mai. A Tempogest treballem dia a dia seguint el nostre propi mètode basat en l’experiència i la professionalitat. Tant si ets candidat o empresa, t’oferim la possibilitat d’unir oferta i demanda fins a trobar la combinació ideal per a tu.

Ens desplacem a les empreses i analitzem les seves necessitats de RRHH al detall. Gràcies a la confiança que dipositen en nosaltres els nostres clients, podem estudiar, definir i millorar els perfils que ens demanen dia a dia.

Definim el perfil de la forma més acurada possible, basant-nos en la informació transmesa pel client i la nostra experiència i capacitat.

CERCA DEL CANDIDAT ADEQUAT

A Tempogest disposem de diversos mètodes de cerca i selecció de personal que ens permeten ampliar la teva àrea de RRHH. El nostre equip s’encarrega de fer arribar l’oferta als canals oportuns i de fer el seguiment de reclutament de candidatures.

SELECCIÓ I VALORACIÓ

Els nostres especialistes faran les entrevistes oportunes i es posaran en contacte amb tots aquells candidats que s’adaptin al perfil demanat, fent una tria d’aquells que siguin més compatibles, tant amb experiència com en filosofia d’empresa.

ELABORACIÓ D'INFORMES I CURRÍCULUMS ESPECÍFICS

A Tempogest no volem que perdis el temps mirant mil currículums amb formats i informacions diverses i desorganitzades, per aquest motiu elaborem el nostre propi CV dels candidats preseleccionats amb la informació necessària per a l’empresa usuària, evitant les floritures i les exageracions.

ELECCIÓ DEL MILLOR CANDIDAT

En funció de les teves necessitats i preferències, escollim conjuntament el candidat o candidats més aptes i us assessorem fins al final del procés. Comunicació constant i en confiança.

FORMACIÓ, SEGURETAT I SALUT

D’acord amb la llei de prevenció de riscos laborals, l’empresa usuària ens informa dels riscos específics del lloc de treball i Tempogest informarà i formarà al treballador abans de la seva incorporació.

CONTRACTACIÓ DEL TREBALLADOR

Tempogest s’encarrega de la contractació del treballador segons la normativa de les empreses de treball temporal i del conveni de l’empresa usuària. Sempre destaquem als nostres treballadors que els seus drets i obligacions són els mateixos que aquells que estan contractats directament per l’empresa on estan cedits.

SEGUIMENT DEL CANDIDAT O CANDIDATS

Seguint la nostra filosofia de proximitat i professionalitat, realitzem un seguiment periòdic de tots els nostres treballadors per tal de conèixer com s’adapten a l’empresa, el seu rendiment i el nivell de satisfacció d’ambdues parts.

ASSESSORAMENT LABORAL

Resolem qualsevol dubte respecte a la contractació dels treballadors cedits, cercant individualment el contracte que més s’adequa a les necessitats d’empresa i treballador.

GARANTIA LEGAL

Valorem la transparència i confiança mútua, per aquest motiu garantim als nostres clients estar al corrent d’obligacions legals i fiscals mitjançant l’enviament mensual de certificats oficials.

DEPARTAMENTS

RECEPCIÓ DE CURRÍCULUMS

Dedicat única i exclusivament a la recepció i catalogació dels currículums que ens arriben a través de les nostres ofertes o directament a oficina.

SELECCIÓ

Entrevistem, coneixem i avaluem tots els candidats que es registren amb nosaltres fent honor a la nostra filosofia de proximitat i confiança.

ADMINISTRACIÓ

Contractes, altes a la seguretat social, nòmines, certificats, incidències... El nostre departament d’administració s’encarrega de tota la documentació que puguis necessitar.

FORMACIÓ

Com a ETT, coneixem la importància d’una bona formació a l'hora de destacar per sobre els altres. Per això fomentem el coneixement amb cursos adaptats a tu.

ASSESSORAMENT

Dedicat a assessorar candidats i empreses en tots aquells dubtes relacionats amb el món laboral que els hi puguin sorgir. Aprofita la nostra experiència.

COMERCIAL

Promoció, xarxes socials, màrqueting, assessorament comercial i informació a possibles empreses clients.

FILOSOFIA

Tempogest és fidel als principis de proximitat, atenció personal i qualitat als serveis prestats. Amb la confiança d'un bon equip, estem lliurats a aconseguir la satisfacció dels nostres clients i oferir un compromís de professionalitat i eficiència fruit del nostre esforç i experiència.

Tempogest, Empresa de Treball Temporal, és la solució de recursos humans ideal per la teva empresa. Aprofita la nostra experiència en el sector laboral i de selecció de personal. Treballem a tota la província de Girona.

Pg. Països Catalans 89-91, 17190 Salt (Girona)