Blog

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 417

COM FER UN BON CURRÍCULUM Destacats
13 febrer 2023

COM FER UN BON CURRÍCULUM

Un currículum ha de ser una representació clara i concisa d’un mateix. Hem d’entendre que la persona que ens avaluarà per el lloc de treball que volem aconseguir, veurà en aquest tros de paper una representació a nivell professional de nosaltres mateixos. És una primera impressió i com ja ens han dit moltes vegades... les primeres impressions són molt importants.

El CV te una triple funció que s’ha d’entendre a la perfecció avanç de redactar-lo:

- Carta de presentació: Et permet presentar-te al teu futur entrevistador.

- Informació: Ens permet expressar tota aquella informació que volem destacar de nosaltres mateixos a nivell personal, professional i formatiu.

- Una vegada passada l’entrevista, li permetrà a l’entrevistador recordar totes aquelles dades teves que d’un altre manera potser no tindria en compte.

A partir d’aquest punt, anem a treure el màxim partit a la nostra “targeta de presentació”

Estructura d’un CV i informació que no pot faltar.

Dades personals:

Nom, cognoms, DNI o NIE, lloc i data de naixement, direcció personal, número de contacte i direcció de correu electrònic.

Formació acadèmica:

Estudis realitzats informant les dates d’inici i fi, centre i lloc on s’han realitzat.

Altres títols i cursos:

Estudis complementaris que has realitzat i t’interessa destacar. També han d’estar ben informats amb les dates, el centre i el lloc on s’han realitzat.

Experiència professional:

Per realitzar aquest apartat de forma professional i correcta et recomanem que demanis la vida laboral a la seguretat social. Les dades que s’han de posar són les següents: empresa, ocupació a l’empresa, data d’inici i data fi i un resum molt breu de les tasques realitzades. (Convé recordar que menys és més: informa només aquelles coses que siguin necessàries i fes-ho de forma resumida i concisa, sense exageracions). És important que la informació professional estigui ordenada (no importa si està ordenada de més actual a més antiga o a l’inversa)

Idiomes:

En aquest apartat indicaràs els idiomes que has estudiat, així com el nivell que tens en comprensió, parla i escriptura. Si tens algun títol certificat en idiomes has d’indicar-ho en aquest apartat (per exemple, el First Certificate)

Informàtica:

Comenta aquells coneixements informàtics dels que disposis i siguin rellevants per la feina: sistemes operatius, processadors de text, fulles de càlcul, bases de dades, programes específics, internet, etc.

Altres dades d’interès:

En aquest últim apartat pots destacar tot allò que consideris important i no es pugui afegir a cap altre lloc: carnet de conduir, disponibilitat horària, incorporació immediata, etc.

Consells:

Mira que el teu CV no ocupi més de dues pàgines

Vigila les faltes d’ortografia

Presenta sempre el teu CV en perfecte estat, sense arrugues i fet per ordinador.

La fotografia ha de ser actual i de carnet. No posis mai una foto retallada amb un fons que no sigui blanc o neutre.

A ser possible, abans d’enviar-lo, intenta que el revisi algú de confiança

Utilitza sempre una lletra estàndard i amb una mida adequada per la seva lectura. 

Llegir 854 vegades Darrera modificació el Dilluns, 13 Febrer 2023 10:55

Tempogest, Empresa de Treball Temporal, és la solució de recursos humans ideal per la teva empresa. Aprofita la nostra experiència en el sector laboral i de selecció de personal. Treballem a tota la província de Girona.

Pg. Països Catalans 89-91, 17190 Salt (Girona)