Blog

Desprès d’una actualització més que esperada de la nostra pàgina web, per fi tenim l’àrea de candidats en funcionament. Ja pots entrar i formar part de la nostra borsa de treball. Si busques feina és el moment!

Dóna d’alta un usuari i contrasenya i accedeix al nostre currículum virtual. Emplena el màxim d’apartats possibles, sempre seguint les instruccions. Pensa que com més informació tinguem de tu més podrem buscar un treball que s’adapti al teu perfil.

Et recomanem que demanis una vida laboral i apuntis detalladament les teves feines, donant importància a aquelles que siguin del sector que més t’interessa. Pots detallar les tasques que realitzaves i les experiències adquirides. I sempre, a sota de cada apartat, veuràs que pots afegir totes aquelles observacions que necessitis comunicar!

També pots adjuntar un currículum en format pdf i/o word i una foto actualitzats. Recorda no posar qualsevol foto, una de carnet i amb fons neutre és el més adequat!

I ja està! Ja formes part de la nostra borsa de treball. El nostre departament de selecció inclourà el teu perfil a totes aquelles ofertes que ens vagin sortint i en cas de trobar una que s’adapti al teu perfil i interessos es posaran en contacte ràpidament!

Et recomanem que si estàs buscant feina activament, entris a mirar les nostres ofertes i actualitzis les teves dades de contacte si s’han modificat (telèfon i e-mail).

Actualment estem acabant l’àrea d’ofertes perquè et puguis apuntar directament a aquelles ofertes que t’interessin (i que tinguem en aquell moment). Continua atent a les nostres novetats! 

Publicat a Novetat

Tempogest, Empresa de Treball Temporal, és la solució de recursos humans ideal per la teva empresa. Aprofita la nostra experiència en el sector laboral i de selecció de personal. Treballem a tota la província de Girona.

Pg. Països Catalans 89-91, 17190 Salt (Girona)