Blog

Aquest mes de Desembre i aprofitant que el nadal és època de pernil, el centrem a l’industria càrnica, un sector amb un elevat risc d’accident. Per això realitzem un curs de formació específic pel mon de les càrniques. L’objectiu és reduir el nombre d’accidents i informar als treballadors dels riscos més comuns. Els punts a tractar a aquesta formació seran els següents:

  • Manipulació de carregues
  • Equips de protecció individual
  • Senyalització de seguretat
  • Riscos elèctrics
  • Ergonomia (especial atenció sobre aquest tema, ja que el sobreesforç físic és una de les causes més elevades de les baixes per accident laboral)
  • Higiene alimentaria.

Si ets treballador de TEMPOGEST, no t’hem avisat per aquest curs i estàs interessat. Truca a les nostres oficines i demana informació. Es realitzaran els dies 11 i 12 de Desembre a Vilablareix. És totalment gratuït!

Publicat a formació

PLA DE FORMACIÓ SETEMBRE 2017

Dimecres, 20 Setembre 2017

Aquest setembre tenim un curs per tu. Si estàs treballant amb nosaltres, i estàs interessat en tenir el curs de carretó elevador tenim la solució. El dia 27 de Setembre fem un curs presencial de 8 hores a Bescanó. Totalment gratuït pels nostres treballadors. Si estàs interessat i vols més informació, pots trucar a les nostres oficines de Girona o Figueres. Recorda que per poder fer aquesta formació de forma gratuïta, has d’estar treballant a una de les nostres empreses usuàries. A què esperes? Forma’t.

Publicat a formació

PROGRAMA FORMATIU NOVEMBRE 2016

Divendres, 28 Octubre 2016

Aquesta tardor ens dediquem a formar als nostres mossos de magatzem. Realitzem cursos de carretó elevador a tots els treballadors de Tempogest que ho sol·licitin. Si estàs interessat i vols millorar la teva formació, truca a les nostres oficines i informa’t de les teves opcions. Et recordem que pels treballadors de Tempogest és totalment gratuït!  

 

Publicat a formació

PROGRAMA FORMATIU SETEMBRE 2016

Dijous, 01 Setembre 2016

Com cada any, ens preparem per la tornada a la feina. Passades les vacances, a tots ens costa una mica posar-nos al dia i tornar a la rutina. L’excés de confiança i la pèrdua dels nostres hàbits de treball, sovint són la causa d’accidents laborals. Per evitar que la tornada a la feina ens resulti feixuga, Tempogest ha preparat un curs d’ergonomia laboral que ens ensenyarà higiene postural, com manipular les carregues de forma correcta i bons hàbits de treball.

CURS: Manipulació de carregues i higiene postural

EMPRESA FORMADORA: EGE ( Escola de gestió empresarial )

Temari:

                Riscos principals i mesures de prevenció

                Manipulació de carregues i ergonomía

                Equips de protecció individual (EPIs)

                Higiene alimentaria

Si treballes amb nosaltres, estàs interessat i vols formar part de la formació, pots trucar a les nostres oficines i demanar informació.

*Tots els nostres cursos estan certificats.

 

Publicat a formació

Tempogest, Empresa de Treball Temporal, és la solució de recursos humans ideal per la teva empresa. Aprofita la nostra experiència en el sector laboral i de selecció de personal. Treballem a tota la província de Girona.

Pg. Països Catalans 89-91, 17190 Salt (Girona)