Blog

PLA DE FORMACIÓ SETEMBRE 2017

Dimecres, 20 Setembre 2017

Aquest setembre tenim un curs per tu. Si estàs treballant amb nosaltres, i estàs interessat en tenir el curs de carretó elevador tenim la solució. El dia 27 de Setembre fem un curs presencial de 8 hores a Bescanó. Totalment gratuït pels nostres treballadors. Si estàs interessat i vols més informació, pots trucar a les nostres oficines de Girona o Figueres. Recorda que per poder fer aquesta formació de forma gratuïta, has d’estar treballant a una de les nostres empreses usuàries. A què esperes? Forma’t.

Publicat a formació

PROGRAMA FORMATIU NOVEMBRE 2016

Divendres, 28 Octubre 2016

Aquesta tardor ens dediquem a formar als nostres mossos de magatzem. Realitzem cursos de carretó elevador a tots els treballadors de Tempogest que ho sol·licitin. Si estàs interessat i vols millorar la teva formació, truca a les nostres oficines i informa’t de les teves opcions. Et recordem que pels treballadors de Tempogest és totalment gratuït!  

 

Publicat a formació

Tempogest, Empresa de Treball Temporal, és la solució de recursos humans ideal per la teva empresa. Aprofita la nostra experiència en el sector laboral i de selecció de personal. Treballem a tota la província de Girona.

Pg. Països Catalans 89-91, 17190 Salt (Girona)